Pianoles aan huis in Emmeloord en Noordoostpolder

Vraag nu een gratis proefles aan!

Waarom pianoles aan huis van Robert Wardenier?

Les aan huis

Je krijgt thuis les in je eigen vertrouwde omgeving.

Alle leeftijden

Van kinderen tot volwassenen, de lessen zijn voor alle leeftijden.

Positief & stimulerend

Leer pianospelen op een positieve en stimulerende wijze.

Ruimte voor improvisatie

Naast les uit een boek, leer je ook te improviseren.

Pianoles aan huis in Emmeloord en omgeving Noordoostpolder

Als je een druk schema hebt maar toch graag piano wilt leren spelen in Emmeloord en de dorpen binnen de Noordoostpolder (Bant, Creil, Ens, Espel, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten & Tollebeek). Of misschien wil je kind graag op pianoles, maar heb je niet altijd de tijd om te halen en te brengen. Dan is pianoles aan huis ideaal voor jou. Je hoeft zelf namelijk niet naar de leslocatie te rijden, maar Robert Wardenier komt naar jou toe!

Privé pianoles

Pianoles thuis heeft ook het voordeel dat je in je eigen vertrouwde omgeving privéles krijgt. Dit werkt meestal ontspannend, waardoor het concentratievermogen wordt verhoogd. Concentratie is erg belangrijk als het gaat om pianoles. Maar er zijn natuurlijk ook momenten waarbij er een vrolijke noot valt. Robert weet precies wanneer er een grapje gemaakt kan worden, om ervoor te zorgen dat je op een leuke en leerzame manier pianoles thuis kunt volgen.

Als je privé pianoles krijgt, is het belangrijk de nodige voorbereidingen te treffen, die voor zowel jou als Robert nodig zijn om de lessen aangenaam te doen verlopen. Het is aan te bevelen een rustige plek in je huis te gebruiken voor pianoles. Zorg ervoor dat er bijvoorbeeld geen kinderen door de kamer hollen, terwijl er lesgegeven wordt. Ook je huisdier kan zorgen voor afleiding tijdens de les, als bijvoorbeeld je kat plotseling op jouw stoel springt terwijl je bezig bent te oefenen.

Pianoles thuis, ook ideaal voor kinderen

Een pianoleraar aan huis is ook voor kinderen een fijne uitkomst, omdat zij niet speciaal uit huis hoeven om pianoles te volgen. Robert Wardenier zit letterlijk naast de leerling, en kan die dus goed en persoonlijk begeleiden. Pianolessen aan huis voor je kind gaat je daarom niet alleen een hoop reistijd besparen, maar je kind blijft ook veilig thuis en hoeft bijvoorbeeld niet op de fiets heen en weer.

Waarom Robert Wardenier als pianoleraar aan huis?

Als je een goede pianoleraar zoekt voor pianoles aan huis in Emmeloord of binnen de Noordoostpolder, dan is het zeer aan te bevelen om Robert Wardenier als pianoleraar te nemen. Hij is een zeer ervaren pianoleraar voor zowel kinderen als volwassenen. Met zijn pabo-achtergrond is hij ook een leraar met vele jaren ervaring in het muziekonderwijs. Zijn leerlingen zijn dan ook erg tevreden over de manier waarop hij zijn pianolessen verzorgd.

Met Robert Wardenier als pianoleraar, kun je er verzekerd van zijn dat hij je steeds zal motiveren om te blijven oefenen. Want al worden de opdrachten steeds moeilijker naarmate je de lessen volgt, zal je op een gegeven moment merken dat je spel sterk verbeterd. Hierdoor zul je zelfs de moeilijkere oefeningen vlot kunnen spelen.

Gratis proefles

Er zijn veel pianoleraren, en het is logisch dat je je eerst even wilt oriënteren voordat je deze keuze maakt. Daarom kan je bij Robert Wardenier een gratis proefles aanvragen zodat je zelf kan ervaren hoe een pianoles aan huis voor jou aanvoelt.

Robert Wardenier

“Met jarenlange ervaring als muziekdocent in het onderwijs, geef ik les op een positieve en stimulerende wijze. Ik zal je tijdens de lessen het vertrouwen geven dat je piano spelen echt stap voor stap kunt leren ongeacht leeftijd of muzikale achtergrond.”

Leerlingen aan het woord

Ben jij benieuwd wat andere leerlingen van de lessen vinden? Lees hieronder een aantal ervaringen.

“Deze pianolessen ben ik gestart om naast noten lezen ook te kunnen spelen zonder een boek. Ontzettend knap hoe Robert dit overbrengt waardoor ik na een jaar in staat ben om te improviseren zonder boek.”
Joost
35 jaar
“Ik kijk altijd uit naar de lessen en vind het super leuk ook eigen ingebrachte nummers te spelen.”
Sidney
15 jaar
“Ik vind het heerlijk om in de drukke werkweek een uur muzikaal plezier te hebben. Robert brengt naast een boek met noten ook de juiste dosis positiviteit mee.”
Rudi
32 jaar

Gratis proefles aanvragen

Ontzettend leuk dat je interesse hebt in een proefles! Vraag de proefles aan door onderstaand formulier in te vullen en dan maken we samen een afspraak. Tot snel!

*Pianolessen aan huis zijn alleen mogelijk in Emmeloord en de dorpen binnen de Noordoostpolder (Bant, Creil, Ens, Espel, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten & Tollebeek).

Contact

Heb je vragen over de pianolessen, kom je ergens niet uit, of heb je een andere muzikale vraag? Aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op.