Pianoles kind in Emmeloord en Noordoostpolder

Vraag nu een gratis proefles aan!

Waarom pianoles voor kinderen van Robert Wardenier?

Persoonlijke aandacht

Je kind wordt actief gecoacht en krijgt persoonlijke aandacht.

Les aan huis

Je kind krijgt thuis les in hun eigen vertrouwde omgeving.

Positief & stimulerend

Je kind leert pianospelen op een positieve en stimulerende wijze.

Ruimte voor improvisatie

Naast les uit een boek, leert je kind ook te improviseren.

Pianoles kind in Emmeloord en Noordoostpolder

Jong geleerd is oud gedaan, en dat geldt vooral voor het leren bespelen van een muziekinstrument zoals de piano. Kinderen leren spelenderwijs en het is daarom goed jong te beginnen. Je zult er versteld van staan hoe snel kinderen vertrouwd raken met het muziekinstrument. Pianoles voor kinderen is een gift die van onschatbare waarde zal blijken, zeker op het moment wanneer kinderen voor het eerst zelf een liedje kunnen spelen. Een glimlach van oor tot oor is gegarandeerd. Kinderen kunnen bij Robert Wardenier pianoles aan huis krijgen in Emmeloord en de dropen binnen de Noordoostpolder (Bant, Creil, Ens, Espel, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten & Tollebeek).

De voordelen van pianoles voor het kind

Als een kind belangstelling toont voor muziek is dat iets heel moois en al helemaal als dit gestimuleerd wordt. Immers blijkt het dat kinderen die naar muziek luisteren of muziek maken, positief gestimuleerd worden in de hersenen, die makkelijker patronen zullen herkennen. Dit zal tot gevolg hebben dat hun schoolprestaties en algehele ontwikkeling sterk zullen verbeteren.

Wanneer het gaat om een instrument uitzoeken zal het niet verwonderlijk zijn als een kind kiest voor een piano. Als je eenmaal een piano voor jouw kind hebt gekocht is dat instrument er voor het leven. Een leven vol met prachtig pianospel. Maar uiteraard moet er eerst pianoles gevolgd worden, want een prachtig pianospel speel je niet in een dag. Dit begint bij het vinden van een goede pianoleraar. Robert Wardenier is met zijn pabo-achtergrond een zeer geschikte pianist om jonge kinderen les te geven. Hij zal met genoegen je kind piano leren spelen, zodat er werkelijk spoedig mooie pianoklanken in je huis zullen klinken.

Muziek is therapeutisch en een prachtig hulpmiddel om de hersenen van een kind te ontwikkelen en scherp te houden. De piano is een instrument dat de prachtigste tonen kan voortbrengen wanneer het door een goede pianist wordt bespeeld. Om dit instrument te leren spelen is er doorzettingsvermogen nodig. De piano wordt beschouwd als een van de moeilijkst te bespelen instrumenten, maar als men eenmaal piano heeft leren spelen zal de beloning zeker de moeite waard zijn.

Pianolessen voor kinderen kunnen online, maar ook kan er pianoles aan huis worden gevolgd. Pianoles aan huis is ook voor ouders een fijne uitkomst, omdat zij niet speciaal uit huis hoeven om het kind naar pianoles te brengen.

Waarom is Robert Wardenier een goede pianoleraar voor kinderen?

Een pianoleraar moet geduld hebben en natuurlijk bereid zijn om met kinderen de stof rustig en begrijpelijk door te nemen. Deze eerste pianolessen zijn dan erg belangrijk en moeten kinderen nieuwsgierig maken om meer te willen leren. Goede didactische eigenschappen van de pianoleraar zijn daarom van groot belang zodat de aandacht van het kind wordt vastgehouden. Robert Wardenier is met zijn pabo-achtergrond en jarenlange ervaring in het muziekonderwijs een getrainde leraar, en weet precies hoe hij kinderen moet boeien en positief stimuleren met een vrolijke noot, om echte liefde voor het instrument te ontwikkelen.

Dat is niet alles, Robert geeft namelijk les bij jou thuis!

Robert komt naar jou toe zodat je kind fijn in zijn of haar eigen vertrouwde huiselijke omgeving persoonlijk les krijgt. Zo hoef jij je niet te haasten naar een leslocatie en kan je kind veilig thuisblijven zonder heen en weer te hoeven fietsen. Ook ideaal als er meerdere gezinsleden pianoles willen volgen.

Gratis proefles

Er zijn veel pianoleraren, en het is logisch dat je je eerst even wilt oriënteren voordat je de definitieve keuze maakt met welke pianoleraar je verder wilt. Daarom kan je bij Robert Wardenier een gratis proefles aanvragen zodat jij en je kind zelf kunnen ervaren hoe een pianoles voor jullie aanvoelt.

Robert Wardenier

“Met jarenlange ervaring als muziekdocent in het onderwijs, geef ik les op een positieve en stimulerende wijze. Ik zal je tijdens de lessen het vertrouwen geven dat je piano spelen echt stap voor stap kunt leren ongeacht leeftijd of muzikale achtergrond.”

Leerlingen aan het woord

Ben jij benieuwd wat andere leerlingen van de lessen vinden? Lees hieronder een aantal ervaringen.

“Deze pianolessen ben ik gestart om naast noten lezen ook te kunnen spelen zonder een boek. Ontzettend knap hoe Robert dit overbrengt waardoor ik na een jaar in staat ben om te improviseren zonder boek.”
Joost
35 jaar
“Ik kijk altijd uit naar de lessen en vind het super leuk ook eigen ingebrachte nummers te spelen.”
Sidney
15 jaar
“Ik vind het heerlijk om in de drukke werkweek een uur muzikaal plezier te hebben. Robert brengt naast een boek met noten ook de juiste dosis positiviteit mee.”
Rudi
32 jaar

Gratis proefles aanvragen

Ontzettend leuk dat je interesse hebt in een proefles! Vraag de proefles aan door onderstaand formulier in te vullen en dan maken we samen een afspraak. Tot snel!

*Pianolessen aan huis zijn alleen mogelijk in Emmeloord en de dorpen binnen de Noordoostpolder (Bant, Creil, Ens, Espel, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten & Tollebeek).

Contact

Heb je vragen over de pianolessen, kom je ergens niet uit, of heb je een andere muzikale vraag? Aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op.