Online pianoles
(een-op-een met Robert Wardenier)

Vraag nu een gratis proefles aan!

Waarom online pianoles van Robert Wardenier?

Persoonlijke aandacht

Je wordt actief gecoacht en krijgt persoonlijke aandacht.

Alle leeftijden

Van kinderen tot volwassenen, de lessen zijn voor alle leeftijden.

Positief & stimulerend

Leer piano spelen op een positieve en stimulerende wijze.

Ruimte voor improvisatie

Naast les uit een boek, leer je ook te improviseren.

Online pianoles

Tegenwoordig zijn online lessen voor welk vak dan ook de normaalste zaak van de wereld, soms zelfs een noodzaak zoals bij een pandemie zoals corona. Het volgen van pianoles online is daar dan ook zeker geen uitzondering op. Sterker nog, er zijn veel mensen die om verschillende redenen graag online pianoles willen volgen! Ze beschikken bijvoorbeeld niet over de tijd om naar een leslocatie te rijden, kunnen geen geschikte pianoleraar vinden in hun omgeving, maar bovenal vinden mensen het ook gewoon een fijne manier om pianoles te krijgen.

Geen vooraf opgenomen video’s, maar écht een-op-een online pianoles

Op internet zijn er tal van vooraf opgenomen tutorials hoe je piano zou kunnen spelen. Maar bij pianoleraar Robert Wardenier gaat dit online helemaal anders. Hij werkt namelijk niet met vooraf opgenomen video’s, maar geeft jou écht een-op-een online pianoles. Zo kan hij jou goed en persoonlijk begeleiden om jou op de juiste manier piano te leren spelen. Want een goed pianospel begint namelijk met een goede basis. En niet bij het afkijken welke toetsen je precies moet aanraken om een bepaald nummer te spelen, zoals in de meeste video’s op internet wel het geval is.

Volg de pianoles digitaal waar jij maar wilt

Het grote voordeel van het volgen van digitale online pianolessen, is dat je niet naar een speciale leslocatie hoeft te reizen. Dit scheelt veel tijd en bespaart je vervoerskosten, aangezien je vanuit iedere gewenste locatie in Nederland online kan inloggen om de les te volgen. Online pianoles volgen bij Robert Wardenier geeft meer voordelen, want je krijgt precies dezelfde les die je offline zou krijgen, en dezelfde instructies als wanneer je fysiek met de pianoleraar op 1 locatie zou zijn.

Online pianoleraar Robert Wardenier

De piano instructeur met veel ervaring qua online lessen, is Robert Wardenier. De kunst bij het geven van online pianolessen is dat de cursist écht het gevoel heeft dat de leraar fysiek aanwezig is, en alle instructies en oefeningen duidelijk worden overgedragen. Daarvoor zit je goed bij Robert Wardenier. De resultaten na iedere online pianoles zullen duidelijk verbeteringen vertonen, elke keer als je een nieuwe les hebt gevolgd.

Robert Wardenier heeft in zijn jarenlange ervaring als muziekdocent zijn methoden zodanig ontwikkeld, dat jong en oud letterlijk spelenderwijs de kneepjes van het pianospel zullen leren beheersen. Dankzij het professionele apparatuur dat Robert Wardenier gebruikt tijdens de online lessen, kan jij goed luisteren en zien wat de bedoeling is. Het enige dat jij nodig hebt is een piano en laptop of tablet met internetverbinding.

Gratis proefles

Er zijn veel pianoleraren, en het is logisch dat je je eerst even wilt oriënteren voordat je de definitieve keuze maakt met welke pianoleraar je verder wilt. Daarom kan je bij Robert Wardenier een gratis proefles aanvragen zodat je zelf kan ervaren hoe een online pianoles voor jou aanvoelt.

Robert Wardenier

“Met jarenlange ervaring als muziekdocent in het onderwijs, geef ik les op een positieve en stimulerende wijze. Ik zal je tijdens de lessen het vertrouwen geven dat je piano spelen echt stap voor stap kunt leren ongeacht leeftijd of muzikale achtergrond.”

Leerlingen aan het woord

Ben jij benieuwd wat andere leerlingen van de lessen vinden? Lees hieronder een aantal ervaringen.

“Deze pianolessen ben ik gestart om naast noten lezen ook te kunnen spelen zonder een boek. Ontzettend knap hoe Robert dit overbrengt waardoor ik na een jaar in staat ben om te improviseren zonder boek.”
Joost
35 jaar
“Ik kijk altijd uit naar de lessen en vind het super leuk ook eigen ingebrachte nummers te spelen.”
Sidney
15 jaar
“Ik vind het heerlijk om in de drukke werkweek een uur muzikaal plezier te hebben. Robert brengt naast een boek met noten ook de juiste dosis positiviteit mee.”
Rudi
32 jaar

Gratis proefles aanvragen

Ontzettend leuk dat je interesse hebt in een proefles! Vraag de proefles aan door onderstaand formulier in te vullen en dan maken we samen een afspraak. Tot snel!

Contact

Heb je vragen over de pianolessen, kom je ergens niet uit, of heb je een andere muzikale vraag? Aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op.